top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • X
  • Youtube
  • LinkedIn

Volunteers

Öffentlich·65 Volunteers

Axtardığım platformada şəxsi

Mən texnologiyadan uzaq, yaşlı bir insanam. Axtardığım platformada şəxsi kabinet o qədər sadə olmalıdır ki, hər şeyi ilk baxışdan başa düşüm. Böyük şrift, aydın işarələr, addım-addım təlimatlar. Məsələn, profili yeniləmək üçün "yaşıl düymə" kimi vizual işarələr olmalıdır. Hansı saytlar yaşlı istifadəçilər üçün əlverişlidir? Tövsiyələriniz çox dəyərlidir.

6 Ansichten
Lilit Relis
vor 5 Tagen

Tətil günlərində hər kəs kimi mən də dincəlmək və gündəlik qayğılardan uzaqlaşmaq istəyirəm. Amma bəzən elə olur ki, çölə çıxmağa nə imkan, nə də həvəs olur. Belə vaxtlarda mən evdə qalıb, internetdə gəzərək vaxt keçirirəm. Bu tətildə də eynilə etdim – özümə rahat künc hazırladım, çay dəmlədim və səhifə-səhifə gəzməyə başladım. Hər zamankı kimi tanış ünvanlar tez darıxdırırdı, amma birdən maraqlı bir səhifə diqqətimi çəkdi. O qədər cəlbedici idi ki, dərhal içində nə olduğunu öyrənmək istədim. Səhifənin təqribən mərkəzində yazısı var idi və bu link məni daha dərinə apardı. Mən oraya daxil oldum, bölmələri gəzdim, qaydaları oxudum və oradakı atmosferdən həzz aldım. Hər şey o qədər təbii, sadə və istifadəçi dostu idi ki, mən saatlarla orada vaxt keçirdim. Tətil günlərini dəyərləndirmək üçün bu cür keyfiyyətli platformalar tapmaq həqiqətən də xoşdur. İndi mən bu ünvanı bütün tətil günlərimin bir hissəsinə çevirmişəm.

bottom of page